VERHALEN OP MAAT

Wil je  een cadeau geven dat hij nooit vergeet? Een boek volleding op maat gemaakt?

Wij schrijven met uw ideeën een verhaal, illustreren het met foto’s, verzorgen de lay-out en brengen alles samen in een boek of als kamishibai-verteltheater.

PRIJS – vanaf 250 eur

Contacteer ons voor meer informatie

  • Boek voor Marjolijn:

Voor haar veertigste verjaardag kreeg Marjolijn een handgemaakt boek met een verhaal over zichzelf cadeau. We gingen te rade bij vrienden en familie om te weten te komen wie Marjolijn is.

Het resultaat werd een vrolijk verhaal met grappige anekdotes dat we illustreerden met detailfoto’s van voorwerpen en plaatsen die Marjolijn typeren.

  • Boek voor Juf Eva

Aan het einde van het schooljaar wilden de kinderen van de klas van juf Eva haar een bijzonder cadeau geven. Juf Eva is dan ook een bijzondere juf. Alle kinderen vertelden ons grappige anekdotes over hun juf, wat haar zo speciaal maakte en wat hun leukste herinneringen waren.

Het boek zelf werd een samenleesboek, met grote tekst voor de kinderen en kleine tekst voor de juf of mama’s en papa’s. Het verhaal werd verteld vanuit het standpunt van de klaspop, Graaf Tel. Voor de illustraties ging Paulina stiekem een dagje foto’s maken in de klas.

 

  • Kamishibai

Een Kamishibai is een klein verteltheater van 50 cm lang en 35 cm hoog waarin grote afbeeldingen geschoven worden. Elke afbeelding is een stukje van het verhaal. De tekst die bij de afbeelding hoort, staat op de achterkant van het blad. Deze manier van vertellen is ideaal bij het voorlezen aan een groep, zoals een klas.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s